معاونت آموزشی |آموزش مجازی |همایش های دانشگاه |فصلنامه دانشگاه |

اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

اطلاعیه مهم آموزش :کلاس های آموزش مجازی بلافاصله بعد از تعطیلات نوروزی به صورت آنلاین و مطابق برنامه انتخاب واحد توسط اساتید برگزار می گردد.

با سلام خدمت دانشجویان محترم
ضمن تبریک عید سعید نوروز و اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی برای شما عزیزان با توجه به شیوع ویروس کرونا و تشکیل کلاس ها از طریق آموزش مجازی، توجه شما را به نکات زیر جلب می نماییم.
- کلاس های آموزش مجازی بلافاصله بعد از تعطیلات نوروزی به صورت آنلاین و مطابق برنامه انتخاب واحد توسط اساتید برگزار می گردد.
-شرکت در کلاس های آموزش مجازی الزامی بوده و حضور و غیاب نیز انجام می گیرد.
- ملاک حضور و غیاب دانشجویان عزیز شرکت در کلاس ها می باشد و در پایان کلاس ها غیبت ها توسط سیستم ثبت می گردد.
- کلاس های عملی مشمول آموزش مجازی نمی گردد که نحوه تشکیل آنها متعاقبا اعلام می گردد.
-آموزش نحوه ورود به کلاس ها بر روی سایت واحد در قسمت"اطلاعیه ها" قرار گرفته است و دانشجویان محترم می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه اقدام به یادگیری نمایند.
- در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام با پشتیبانان واحد آقای مهندس امینی به شماره همراه 09363585566 و آقای خوشگو به شماره همراه 09178520258 تماس بگیرید و مشکل را مطرح نمایند.
-دانشجویان محترم نسبت به اطلاع رسانی به دوستان خود نیز اقدام نمایند و آنان را در جریان تشکیل کلاس ها قرار دهند.
-هرگونه اطلاع رسانی در زمینه تشکیل کلاسها و غیره از طریق سایت دانشگاه انجام می شود و لازم است دانشجویان محترم مرتبا سایت مرکز قادر آباد را چک کرده و در جریان اطلاعیه ها قرار گیرند.
با تشکر
آموزش دانشگاه آزاداسلامی قادر آباد

ادامه مطلب1399/01/14

اطلاعیه فوری: استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی

⯑ جهت استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامي برای ورود به کلاس اینترنتی برنامه زیر نصب کنید

ادامه مطلب1398/12/20

صفحه اولصفحه قبل1  صفحه بعدصفحه آخر

صفحه اصلی | پست الکترونیک | نقشه سایت
کلیه حقوق این پایگاه اینترنتی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی قادرآباد می باشد . © 1391 ||| درج مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و اجرا : فرازنت